kassen03.jpg kassen02.jpg

button-aanbiedingen

Lijkweg 32 Groessen

Over ons

Waar gaan we voor

Doen waar we goed in zijn: kassenbouw en kassensloop. Daarnaast willen we doorgroeien als vakkundig specialist van bijzondere kassenbouwprojecten.

Waar staan we voor

Altijd een passende oplossing
De wens van de klant staat centraal. We leveren natuurlijk standaardwerk, maar maatwerk hoort  ook bij ons. Wij bieden onze klant altijd een passende oplossing.

Kwaliteit leveren
Of het nu om nieuw materiaal of hergebruik gaat, wij zetten ons in voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit geldt ook voor de manier van monteren. Ons vakbekwame, gemotiveerde montageteam staat daarvoor.

Service en samenwerken
Wij willen al onze klanten goed van dienst zijn. Service is van groot belang, dat maken we als team waar. Een grote of kleine opdracht, al onze medewerkers denken mee. De klant wordt gedurende het proces op de hoogte gehouden en erbij betrokken. Met elkaar realiseren we het!

Ambitieus
Vermeulen Groessen is altijd in voor nieuwe uitdagingen. Wij willen groeien in de toepassing van de 'kas'.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hergebruik van materialen spaart het milieu. Vermeulen Groessen gebruikt bij voorkeur gebruikt materiaal zonder iets af te doen aan de kwaliteit. Aandacht voor de kwaliteit en kennis van onze medewerkers zijn minstens zo belangrijk als het stimuleren van hun eigen inbreng en creativiteit. Het behouden en in ere herstellen van klassieke kassen heeft onze bijzondere belangstelling. Een project zoals in Doorn is voor ons door onze kennis en betrokkenheid een uitdaging waar we graag aan werken.

Bouwen met glas voor particulieren

Vermeulen Groessen heeft niet alleen zijn strepen verdiend in de professionele glasbouw. Ook voor de particulieren zijn we al jaren een begrip. Hobbykassen, overkappingen, carports en serres van Vermeulen Groessen zijn altijd van hoge kwaliteit. Tevens leveren we blokhutten, schuren en tuinhuisjes van hout. Als zelfbouwpakket of door ons geplaatst.

Kijk voor meer informatie op onze website voor particulieren; www.vermeulengroessen.nl

 

 

 

Aanbiedingen

Neem contact op

Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is uw bericht?