kassen03.jpg kassen02.jpg

button-aanbiedingen

Lijkweg 32 Groessen

Kassensloop

kassensloop-vermeulenVermeulen Groessen is de specialist in het bouwen, slopen, repareren en renoveren van alle soorten kassen en bedrijfsruimtes. Door jarenlange ervaring met gespecialiseerde vakmensen zijn wij doorgewinterd in het slopen van tuinbouwkassen.

 

Maatschappelijk verantwoord

Het demonteren van tuinbouwkassen is vaak onderhevig aan bepaalde eisen. Wij houden rekening met de actuele milieueisen en wettelijke normen. Ons streven is om zoveel mogelijk kasmateriaal te hergebruiken of om te recyclen. Circa 90% van uw kas is recyclebaar.

Samen het project realiseren

Als specialist begeleiden wij graag het gehele demontagetraject. Van installatie tot aan grondwerk. Netjes gedemonteerd en afgevoerd. Het bouwterrein wordt glasschoon opgeleverd. Ons motto hierin is Snel, Schoon en Vakkundig.

Maatwerk

Wij slopen / demonteren alle type kassen van breedkap tot de oude druivenkassen. Heeft u een kas die gedemonteerd moet worden? Neem gerust contact op, dan zullen wij ook u een scherp aanbod doen. Ook voor alle kasinventaris, in en verkoop, kunt u bij ons terecht.

Aanbiedingen

referenties

Neem contact op

Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is uw bericht?