kassen03.jpg kassen02.jpg

button-aanbiedingen

Lijkweg 32 Groessen

Kassenbouw

kassenbouw-vermeulengroessenVermeulen Groessen is de specialist in het bouwen van alle soorten professionele kassen. We gebruiken zowel nieuw als gebruikt materiaal om een kas op maat te realiseren. Ook kunnen we uw kas voorzien van zowel dek als gevelschermen.

Een sproei installatie, verwarming en klimaat regeling in uw kas nodig? Samen met onze vaste samenwerkingspartners realiseren wij een passende oplossing voor het klimaatbeheer in uw kas. Ook het onderhoud van uw kassen met daarin draaiende delen voor luchting, scherming en deuren is bij ons in goede handen.

Nieuw of gebruikt materiaal, wij gaan voor kwaliteit!

Wij hebben een uitgebreid assortiment (gebruikte) kasmaterialen. Zoekt u een scherm installatie, verwarmings buizen, kweektafels, deuren, glas, heaters of motoren? Bezoek ons bedrijventerrein

Samen het project realiseren

Bouwtekeningen maken, sterkte berekening uitvoeren en een advies mbt vergunningen. Als specialist begeleiden wij graag het gehele traject. Samen met u willen wij het resultaat behalen waar u als ondernemer trots op kunt zijn.

Maatvoering

Wij leveren maatwerk. Samen met u gaan we in overleg wat de mogelijkheden en specifieke wensen zijn. Neemt u gerust contact op. Klik hier voor onze contactgegevens.

Levertijd

In overleg.

Garantie

Een half jaar op montage. Op de onderdelen geldt de betreffende fabrieksgarantie.

Aanbiedingen

referenties

Neem contact op

Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is uw bericht?