kassen03.jpg kassen02.jpg

button-aanbiedingen

Lijkweg 32 Groessen

Kasscherming

scherming-vermeulenDoor jarenlange ervaring met gespecialiseerde vakmensen zijn wij doorgewinterd in het renoveren en installeren van uw schermdoekinstallatie's.

Diverse scherming

Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan in de verschillende soorten en type. Waaronder: Horizontaal scherm, rolgevelscherm, tentvormig scherm, twingevels en buitenschermen. Ook de keuze in doeken is groot. Denk daarbij aan: energie-, zonweringdoeken maar ook complete verduisteringsinstallaties.

Nieuw of gebruikt?

Door de jaren heen hebben wij een groot assortiment opgebouwd van verschillende scherminstallatie's. U kunt bij ons terecht voor complete gebruikte installatie's en volledig nieuw of een combinatie van beide. Ook is het mogelijk om bij ons losse materialen te kopen voor uw huidige installatie. Ook in deze materialen hebben wij meestal de keuze tussen nieuw of gebruikt materiaal.

Samen het project realiseren

Als specialist begeleiden wij graag het gehele montage traject. Samen met u willen wij het resultaat behalen waar u als ondernemer trots op kunt zijn.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Samen met u gaan we in overleg wat de mogelijkheden en specifieke wensen zijn. Neemt u gerust contact op.

 

Aanbiedingen

referenties

Neem contact op

Wat is uw naam?
Wat is uw telefoonnummer?
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Wat is uw bericht?